• 5
  • 4
  • 2
  • 3
  • 1

Μηχανές Honda

CBR 125R

cbr125r-2011 tbΕντυπωσιακή εμφάνιση και χαμηλή κατανάλωση είναι τα δύο βασικά στοιχεία του συγκεκριμένου μοντέλου που μπορεί να καλύψει άνετα τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης στον αστικό ιστό. Διαθέτει μονοκύλινδρο κινητήρα και αποδίδει 13,6hp.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

CBR 250R

cbr250r-2011 tbΕντυπωσιακή εμφάνιση και χαμηλή κατανάλωση είναι τα δύο βασικά στοιχεία του συγκεκριμένου μοντέλου που μπορεί να καλύψει άνετα τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης στον αστικό ιστό. Διαθέτει μονοκύλινδρο κινητήρα και αποδίδει 26hp.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

PCX

pcx smallΜέγιστη οικονομία, χαμηλή κατανάλωση και σεβασμός στο περιβάλλον....το μοναδικό σκούτερ εφοδιασμένο με σύστημα Idle Stop δηλαδή ο κινητήρας σβήνει αυτομάτως κάθε φορά που βρίσκεται σε “νεκρά”, ενώ επανεκκινεί αυτομάτως με το άνοιγμα του γκαζιού όποτε το απαιτήσει ο αναβάτης. Το σύστημα αυτό υπόσχεται μεγάλη οικονομία καυσίμου γλιτώνοντας πολλή άσκοπα καμένη βενζίνη σε κόκκινα φανάρια ή προσωρινές στάσεις σε μποτιλιάρισμα. Έτσι, το PCX θα επιτυγχάνει μέση κατανάλωση της τάξης των 50 km/lt (ή 2 lt/100km)!!

 

Δείτε σχετικό βίντεο

ANF Innova 125cc

innova 1 smallΑγαπημένες στην Ελλάδα καθημερινές μοτοσικλέτες άνετης μεταφοράς & εξυπηρέτησης. Αξιοπιστία & Οικονομία είναι το πεδίο δράσης τους, η απλή συντήρηση το χαρακτηριστικό τους. Με πάρα πολλά σημεία εξυπηρέτησης ανά την Ελλάδα και πληθώρα ανταλλακτικών & αναλωσίμων. Όχι τυχαία η κορυφαία κατηγορία σε πωλήσεις.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

SH 150i

sh150i 1 smallΤο SH150i ενσωματώνει τα καλύτερα των σκούτερ σε στυλ και επιδόσεις, ανάμειξη του ευρωμεσογειακού δροσερού σχεδιασμού με αλεξίσφαιρες γραμμές Honda και ευκολία χρήσης. Από τον ισχυρό, υγρόψυκτο, 153cc τετράχρονου κινητήρα άμεσου ψεκασμού και αδιάλειπτη τριών σταδίων Honda V-ζυγισμενη μετάδοση, το συνδυασμένο σύστημα πέδησης (CBS) και μεγάλους 16 "τροχούς, το SH150i είναι ένα παγκόσμιας κλάσης εισιτήριο για οδήγηση.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

SH 300i

sh300i 1 smallΤο SH με το λεπτό, καμπυλώδες προφίλ έχει γίνει ένα τόσο γνώριμο θέαμα που είναι δύσκολο να θυμηθούμε Ευρωπαϊκούς δρόμους χωρίς αυτό! Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις, το SH300i διαθέτει τη δύναμη της μοτοσικλέτας με συναρπαστικές sport επιδόσεις από τον κινητήρα άμεσου ψεκασμού καυσίμου. Η οδηγική άνεση είναι ανώτερη με ένα σταδιακά ενισχυμένο κάθισμα το οποίο μεταφέρει εύκολα δύο άτομα, ενώ προσφέρει άφθονο χόρο για τα πόδια, και μεγάλους 16 " τροχούς αλουμινίου που παρέχουν καθησυχαστικό έλεγχο. Προσθέστε άφθονη φέρουσα ικανότητα και κομψές, ελκυστικές γραμμές που τραβούν το βλέμμα οπουδήποτε πηγαίνετε.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

PS 150i

ps150i 1 smallΗ νέα PS150i έχει σχεδιαστεί για να αιχμαλωτίσει την καρδιά σας. Ενσωματώνει την πιο προηγμένη τεχνολογία για τη μείωση των εκπομπών ρύπων και της προστασίας του περιβάλλοντος!

 

Δείτε σχετικό βίντεο

CBF 125cc

cbf 125 1 smallΑνεπτυγμένη για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο στη χρήση των δύο τροχών για να ξεφύγει από την πόλη και με τα οφέλη από την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει αποδοθεί στις μεγαλύτερες μηχανές Honda. Ο ψεκασμός καυσίμου του κινητήρα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει περισσότερη ισχύ και ροπή για μια ευχάριστη βόλτα που ικανοποιεί και χτίζει εμπιστοσύνη. Η κατανάλωση καυσίμων είναι ασυναγώνιστη και, σε συνδυασμό με την ελάχιστη συντήρηση, ελαχιστοποιεί τα έξοδα.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

CBF 600cc

cbf 600 1 smallH CBF 600 ταιριάζει στο κοινό που δημιουργήθηκε από άλλα παρόμοια μοντέλα, ικανή αλλά όχι εκφοβιστική. Εγγυημένη παροχή ενθουσιαστικού στυλ και ταχύτητας, αλλά με μια φιλική προς το χρήστη διαμόρφωση και ένα φάσμα επιδόσεων που μπορούν να σας εθίσουν.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

CBF 1000cc

cbf 1000 1 smallΗ νέα CBF1000 δημιουργήθηκε ως το επόμενο βήμα της Honda στο "Just Fit" πρόγραμμα βασικής και συνολικής ανάπτυξης της μοτοσικλέτας μετά την επιτυχή CBF600.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

CBR 125cc

cbr 125 1 smallΑγωνιστικές γραμμές και ασυναγώνιστες επιδόσεις. Η συναρπαστική CBR 125 έχει όλα όσα χρειάζεστε για την μεγιστοποίηση της διασκέδασης και του ενθουσιασμού σας καθώς φτάνετε σταδιακά στα όριά σας. Πάντα διασκεδαστική στην οδήγηση, και πραγματικά αποδοτική όταν καλείται να πιάσει το ρυθμό, η ελαφριά και ευκίνητη CBR 125 κάνει κάθε νέο ή έμπειρο αναβάτη να αισθάνεται σαν πρωταθλητής αγώνων ταχύτητας.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

CBR 600RR

cbr 600 1 smallΗ CBR 600RR με την αγωνιστική όψη και το αγωνιστικό ύφος μαζί με τις κυρίαρχες επιδόσεις στις πίστες, προσφέρει ασταμάτητες συγκινήσεις στον δρόμο. Από το ντεμπούτο της , το συναρπαστικό δεύτερης γενιάς CBR 600RR μαγνητίζει τα βλέματα και κερδίζοντας αναγνώριση όπου πατάει πίστα. Δύναμη που κόβει την ανάσα βρυχάτε μεσα σε έναν απο τους πιο συμπαγείς κινητήρες 600cc της κατηγορίας του. Το σασί, η ανάρτηση και τα φρένα είναι στην κορυφή της κατάταξης της κατηγορίας του, και σφραγισμένο με τα αγωνιστικά γονίδια της Regal MotoGP.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

CB 1000R

cb 1000r 1 smallH CB1000R επιτίθεται στους επικεφαλής της κατηγορίας της απόδοσης με αχτύπητο συνδυασμό εξελιγμένου αστικού styling, συγκινητικές επιδόσεις, ευκίνητο χειρισμό και ατέλειωτες συγκινήσεις. Η συμπαγής και μυώδης μορφή της μεταφέρει την δύναμη της κατηγορίας Σούπερ Σπορ. Το ελαφρύ και συμπαγές RR με τον τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, αποδίδει δόσεις αδρεναλίνης βασισμένες σε χαμηλές εώς μεσαίες ροπές. Η ανάρτηση, οι τροχοί και τα ελαφριά δισκόφρενα επίσης προέρχονται από την κλάση Σούπερ Σπορ, δίνοντας ευκίνητο χειρισμό και γρήγορο, εύκολο έλεγχο. Η ανάρτηση είναι πλήρως ρυθμιζόμενη και ειδικά σχεδιασμένη για την οδήγηση και το κάθισμα είναι λεπτό, απαλό και πάντα δελεαστικό.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

DN 01

dn 1 smallH ολοκαίνουργια ριζοσπαστική DN-01 δίνει νέες κατευθύνσεις στη διαμόρφωση μοτοσικλέτας, ταιριάζοντας το εξωφρενικό στύλ των cruiser με το πολυπλοκότερο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που αναπτύχθηκε ποτέ για δίκυκλο, το Human-Friendly Transmission. Συνδιάζοντας όλη τη δύναμη και τις συγκινήσεις ενός συμπιεσμένου V-twin υγρόψυκτου κινητήρα ψεκασμού των 680 cm³, το HFT προσδίδει μια ευκολία στο χειρισμό που αρμόζει στην εφευρετικότητα της Honda, την εταιρία και την σχεδιαστική κληρονομιά. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια μοτοσικλέτα που όχι μόνο δείχνει εκθαμβωτική και αποδίδει με εξαιρετική επάρκεια, αλλά και μπορεί να αναταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση του μοντέρνου lifestyle.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

Transalp 700

transalp 1 smallΗ εμφάνιση της νέας Transalp 2008 παρέχει μια ισορροπία ανάμεσα στη διασκέδαση και την περιπέτεια σε ένα συμπαγές πακέτο με εύκολο χειρισμό και επιδόσεις. Παρέχει ένα εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο καθημερινής χρήσης και ταξιδιωτικής άνεσης.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

Varadero 1000cc

hondavdero1 smallΔιαθέτοντας ένα πλήθος νέων καινοτομιών σχεδιασμού, η δυναμική Honda Varadero 1000 επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον συναρπαστικό κόσμο τou Adventure Touring.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

CRF 230cc

crf 230 1 smallΤο τέλειο μείγμα αποδοτικότητας : Ένας αξιόπιστος τετράχρονος κινητήρας 223cc με μια ευρεία ροπή, υπέροχη ανάρτηση και μεγάλη ηλεκτρική μίζα - συσκευασμένα σε μία μηχανή που προσανατολίζεται προς την οικογενειακή διασκέδαση.

 

Δείτε σχετικό βίντεο

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της Honda για την Ελλάδα.